Kings of Slovenia končan, OPEN #6 preložen

23.07.2013

Pretekli konec tedna se je zaključil spletni turnir v League of Legends z imenom Kings of Slovenia, na katerem so izstopale 3 ekipe: zmagovalci prvih MAMUT kvalifikacij Team SubZero, imensko najbolj poznana slovenska ekipa Team Synthesis ter Pig Meil Bigl, za katero igra Zarmony. Na koncu je svoje dokazal Team Synthesis, ki se očitno vrača na vrh slovenske scene, medtem ko je ekipa Pig Meil Bigl brez borbe premagala Team SubZero, ki so bili poleg končnih zmagovalcev največji favoriti za prvo mesto. Za rezultate skupinskega dela obiščite to stran, razplet v končnici tekmovanja pa si lahko ogledate tukaj.

Manj veselo novico pa so objavili na starcraft2.si, kjer so s preprostimi in jasnimi besedami povedali, da bo težko pričakovani spletni turnir OPEN #6 prestavljen. Uradna izjava organizatorjev se glasi: “Zaradi nizke udeležbe smo se odločili, da OPEN #6 prestavimo na bolj ugoden datum. Nadomestni termin lahko pričakujete v drugi polovici avgusta. Vsem prijavljenim se iskreno opravičujemo.” Več kmalu!

Zapisano pod: League of Legends, StarCraft 2, Tekmovanja. .1 komentar Komentirajte

  • 1. Zyklon  |  23.07.2013 12:25

    Drugače so SubZero FFjali proti Pig Meil

Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Povezave

Zadnji komentarji

Zadnje objave